fbpx
Belangrijke informatie voor 31-03-2018!

Belangrijke informatie voor 31-03-2018!

Het is al bijna zo ver, nog een paar nachtjes slapen en dan gaat jouw missie beginnen! Komende week wordt het gehele parcours opgebouwd, zodat er op 31-03-2018 een mooie uitdaging voor je klaar staat. Alles om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij jouw missie (het behalen van de eindstreep) aan kunt gaan. Maar nog belangrijker: alles om onze missie (zo veel mogelijk geld ophalen voor de palliatieve zorg van kankerpatiënten) te voltooien!

 

Hoe laat is de start?
Iedere startgroep heeft haar eigen starttijd:

Startgroep Afstand Starttijd
Alpha 15 kilometer 10:00 uur
Bravo 15 kilometer 10:10 uur
Charlie 8 kilometer 10:20 uur
Delta 8 kilometer 10:30 uur
Echo 15 kilometer 10:40 uur
Foxtrot 15 kilometer 10:50 uur
Golf 15 kilometer 11:00 uur
Hotel 15 kilometer 11:10 uur
India 15 kilometer 11:20 uur
Juliet 15 kilometer 11:30 uur
Kilo 15 kilometer 11:40 uur
Lima 15 kilometer 11:50 uur
Mike 8 kilometer 12:00 uur
November 8 kilometer 12:10 uur
Oscar 8 kilometer 12:20 uur
Papa 8 kilometer 12:30 uur
Quebec 8 kilometer 12:40 uur
Rome 8 kilometer 12:50 uur
Sierra 8 kilometer 13:00 uur

Weet je niet meer in welk startvak jij bent ingeschreven? Direct na jouw inschrijving heb jij (of jouw teamleider) een bevestigingsmail ontvangen met daarin vermeld in welke startgroep jij bent ingeschreven.

 

Wat is het adres van de run?
Mission M.I.A. wordt gehouden in:

Recreatiegebied Het Twiske
De Noorderlaaik 1
1511BX Oostzaan

Vervoer met de auto
Zodra je het gebied bereikt, zul je borden tegenkomen die jou de goede kant op wijzen. Daarnaast vind je verschillende verkeersregelaars en parkeerbegeleiders die ervoor zorgen dat jij zonder problemen de auto kunt parkeren. In de sporthal kun je voor €5,- een uitrij-kaart kopen, je kunt zowel met de pin als met cash betalen. De opbrengsten hiervan komen regelrecht ten goede aan de palliatieve zorg!

Openbaar Vervoer
Via het centraal station Amsterdam en het centraal station Zaandam kun je door middel van bus 392 het evenemententerrein bereiken. Stap uit in Oostzaan, halte Kolksloot (voor de hoofdingang van Het Twiske) of halte De Kunstgreep. Vanaf De Kunstgreep loop je in maximaal 15 minuten naar de sporthal waar jouw startnummer opgehaald kan worden.

 

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Zorg dat je minimaal een uur van tevoren aanwezig bent, zodat je goed voorbereid aan de start kunt verschijnen. Je hebt dan genoeg tijd om te parkeren, om te kleden, je startbewijs op te halen en jezelf alvast voor te bereiden op jouw missie!
Het is aan te raden om zelfs nog eerder te komen, zodat je de sfeer van het evenement al kunt proeven en stiekem kunt spieken welke technieken andere deelnemers gebruiken om de obstakels te overwinnen.

 

Waar haal ik mijn startbewijs op?
Jouw startbewijs ligt klaar in de sporthal. Door middel van een geldig legitimatiebewijs kun jij laten zien dat jij bent wie jij bent, en krijg jij jouw startbewijs mee. In de envelop die jij ontvangt zit onder andere een enkelband, deze bevat een chip die ervoor zorgt dat jouw uiteindelijke eindtijd geregistreerd wordt. Daarnaast vind je in de envelop ook een bandje voor de garderobe, plus (als je vóór 10-03-2018 bent ingeschreven en op tijd jouw shirtmaat hebt doorgegeven) een bandje om na afloop een finish-shirt in ontvangst te nemen!

 

Wat moet ik aan?
Aangeraden wordt om een lange en strakke broek aan te trekken, zoals bijvoorbeeld een tight. Ook voor het bovenlichaam wordt geadviseerd om een strak shirt aan te trekken, zoals een sweatshirt, compressieshirt of dry-fit shirt. Dit voelt veel fijner op het lichaam wanneer de kleren nat zijn.
Hier overheen kan nog een shirt gedaan worden, maar dat is helemaal aan jezelf. Let er verder op dat je schoenen aan trekt die veel grip hebben, en uiteraard schoenen die vies mogen worden.

Na afloop staat er een warme douche voor jou klaar, zorg er dus voor dat je warme en schone kleding en schoenen bij je hebt! De gebruikte spullen kun je gemakkelijk meenemen in een vuilniszak, zodat de rest van je tas niet vies wordt.

 

Zijn er naast de obstacle run zelf nog meer activiteiten?
De hele dag door is er enorm veel te doen. Op het evenemententerrein naast de sporthal is zowel de start als de finish, staan er verschillende stands op het terrein en kun je de deelnemers zien ploeteren om het laatste obstakel te overwinnen. Daarnaast zijn er verschillende foodtrucks die de hele dag door de lekkerste gerechten voor jou serveren en kun je genieten van een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk. Een DJ zorgt voor de muzikale entertainment, en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een optreden verzorgt van een mystery guest!
Genoeg vermaak en entertainment om met al je vriendjes, vriendinnetjes, familie en kennissen een leuk dagje uit te hebben!

 

Heb je nog vragen?
Zijn er nog prangende vragen waar jij echt antwoord op moét hebben? Kijk op de Facebookpagina van Mission M.I.A. of stuur een mail naar info@missionmia.nl.

Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot de 31e!

About the Author

Leave a Reply