fbpx
Meet the Marines – OCR Training

Meet the Marines – OCR Training

MEET THE MARINES – OCR TRAINING

Een gevarieerde training die bestaat uit fysieke en mentale uitdagingen, hoort bij een goede voorbereiding op een obstacle run. De mannen van Meet the Marines hebben daar een passende oplossing voor!

Training die je verder brengt tijdens obstacle runs

Meet the Marines organiseert 60 Minutes, 90 Minutes en 24H Bootcamp events, waarin je fysiek en mentaal getest wordt door mariniers. Mariniers die zorgen voor uitvoering met de juiste geestdrift en binding in de groep. Het brengt je als individu en als groep verder, omdat niet jij, maar de instructeurs het tempo bepalen en je nét verder laten gaan dan je zelf zou doen. Deze bootcamps zorgen er daarmee voor dat je nét wel die ondoenlijke obstakels overwint…

Marine style bootcamp: one team, one task

Welke training je ook kiest, de 60 Minutes, de 90 Minutes of de 24H Bootcamp; de basis voor de uitvoering is 100% inzet & 100% samenwerking. Er zijn geen haantjes-de-voorste en geen achterblijvers. Dat betekent dat we communiceren, krachten en lasten verdelen en iedereen inzetten op zijn of haar sterke punten. We voeren uit en verplaatsen ons als één team. Dit is de plek waar verbonden gesloten worden en teams gesmeed worden.

Ondervind het credo ‘verwacht het onverwachte’

Verrassend, afwisselend en onverwacht wordt ons vaak verweten. Deelnemers kijken altijd terug met trots en plezier. Uiteraard weet je waar je begint en waar je eindigt, maar daar tussenin? Het sportieve programma ligt zeker op hoofdlijnen vast, maar onze instructeurs worden geselecteerd op verdorven geesten, zieke gedachten en onmogelijke ideeën. Weet dat als je geest aangeeft dat het genoeg is geweest, het lichaam pas halverwege is.

To go fast, go alone. To go far, go together

De runs staan in je agenda, je kijkt ernaar uit, maar tijdens de uitvoering faal je op steeds dat ene obstakel. Dat is het moment om na te denken over een aanvullende training… We helpen je met plezier door een plateautje heen, want dit soort baalmomenten wil je toch niet meer? En hoe zien je handen en armen er trouwens uit na een obstacle run? Heb je ook last van blaren en blauwe plekken? Bij Meet the Marines trainen we met stevige materialen om je handen, armen en benen te laten wennen aan speelgoed voor volwassenen.

Leren doorgaan wanneer anderen stoppen

Wanneer je met ons traint, leer je doorzetten tot het gaatje en verder, leer je omgaan met penalty’s als je een obstakel niet haalt en helpen we je af van zand-, blubber- en koudwatervrees. Maar bovenal voorkomen we de situatie dat je beseft: “ik had meer gefocust moeten trainen”. Meet the Marines zorgt voor jouw ‘physical load and mental stress test’ als voorbereiding op je volgende obstacle run.

We never promised you a rose garden

Met de juiste voorbereiding denk je niet meer aan de zwaarte van de run, maar geniet je meer van je eigen uitvoering. Je hebt je krachten leren verdelen, je grenzen verlegd en weet gedurende de run precies hoe je lichaam ervoor staat. Het is niet alleen dat je gemakkelijker de obstakels neemt, of dat je handiger wordt in het inschatten van de situatie. Het belangrijkste is je grotere mentale weerbaarheid en wendbaarheid op momenten dat het niet gaat zoals je had gewild.

 

Meet the Marines staat voor sportieve outdoor-events, gefundeerd op de kernwaarden: Verbondenheid, Kracht en Toewijding. Je kan altijd op jouw niveau meedoen en iedereen haalt het. Wat we vragen als je deelneemt is 100% inzet. Dat is relatief en voor iedereen verschillend. Als je dat doet, zal je zien dat je als individu en als team samen bijzondere prestaties kan neerzetten waar je met trots en plezier op terugkijkt

 

Meedoen = meemaken! Durf jij de uitdaging aan?

Schrijf je in, alleen of met een groep, voor een van de trainingen. Ervaar dat je meer kan dan je van tevoren dacht. Meet the Marines is dé OCR-training die je verder brengt tijdens obstacle runs!

  • 24H Bootcamp – All-inclusive evenement, 24 uur lang focus op je prestatie
  • 90 Minutes – Maandelijks peilmoment, waaruit blijkt hoe je er voor staat
  • 60 Minutes – Wekelijkse training in Rotterdam en Breda

Meet the Marines: meer dan alleen samen sporten 

Een vereniging, opgezet rond fysiek-sportieve evenementen. Het is dé plek waar je fysiek een stap verder komt, waar je mentaliteit gehard wordt en waar teams gesmeed worden. Vergis je alleen niet; zoals jij 100% mag verwachten van de instructeur, verwacht de instructeur én het team dat ook van jou.

Meet the Marines staat ervoor dat je het onverwachte kunt verwachten, dat je gepusht wordt om jezelf volledig te geven en dat we samen beginnen, uitvoeren én eindigen. Meet the Marines is een community van deelnemers en voor deelnemers die zich hierbij aansluiten. Met focus, discipline, zorg en aandacht helpen we elkaar verder. OORAHH!!

Wil jij je goed voorbereiden op Mission M.I.A. – Marines in Action, koop dan snel je combinatie ticket en zorg dat je 10 februari aansluit bij de 90 minutes workout in Zwolle!

Bron: https://obstakels.com/2017/08/03/24h-bootcamp-meet-the-marines/

About the Author

Leave a Reply